Söksida

Hittade 359 i kategori "E-nummer"

  • Vax på äpplen - frågor och svar

    Vax används både för att skydda livsmedel och för att ge dem en blank yta. Skyddet kan vara kemiskt konserverande, för att förebygga att det bildas mögel, eller mer mekaniskt som ett slags emballage.
    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2017-08-14
  • Sukralos

    Sukralos är mycket sött och används bland annat i läsk, desserter, konfektyr, glass, sylt, såser, cider och kosttillskott. Sukralos, E-nummer E 955,  är ett sötningsmedel vars egenskaper gör att det
    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2017-09-01
  • E 1404-1452 - Stärkelse

    Typ av e-nummer
    Övriga tillsatser

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 1207 - Anjonisk metakrylatsampolymer

    Typ av e-nummer
    Övriga tillsatser

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 1203 - Polyvinylalkohol

    Typ av e-nummer
    Övriga tillsatser

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 1200 - Polydextros

    Typ av e-nummer
    Övriga tillsatser

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2016-10-07
  • E 1105 - Lysozym

    Typ av e-nummer
    Övriga tillsatser

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 901 - Bivax

    Typ av e-nummer
    Övriga tillsatser

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 650 - Zinkacetat

    Typ av e-nummer
    Övriga tillsatser

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 466 - Karboximetylcellulosa

    Typ av e-nummer
    Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 452 - Polyfosfater

    Typ av e-nummer
    Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 450 - Difosfater

    Typ av e-nummer
    Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 445 - Glycerolestrar av trähartser

    Typ av e-nummer
    Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 435 - Polyoxietylensorbitanmonostearat (Polysorbat 60)

    Typ av e-nummer
    Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 434 - Polyoxietylensorbitanmonopalmitat (Polysorbat 40)

    Typ av e-nummer
    Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 427 - Cassiagummi

    Typ av e-nummer
    Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 418 - Gellangummi

    Typ av e-nummer
    Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 406 - Agar

    Typ av e-nummer
    Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 404 - Kalciumalginat

    Typ av e-nummer
    Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26
  • E 400 - Alginsyra

    Typ av e-nummer
    Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel

    Sida - E-nummer - Uppdaterad 2015-02-26