Söksida

Hittade 359 i kategori "E-nummer"

  • E 223 - Natriumdisulfit

    Typ av e-nummer
    Konserveringsmedel

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 151 - Briljantsvart BN

    Typ av e-nummer
    Färgämne

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 218 - p-Hydroxibensoesyrametylester

    Typ av e-nummer
    Konserveringsmedel

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 214 - p-Hydroxibensoesyraetylester

    Typ av e-nummer
    Konserveringsmedel

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 132 - Indigotin

    Typ av e-nummer
    Färgämne

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 160d - Lycopen

    Typ av e-nummer
    Färgämne

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 104 - Kinolingult

    Typ av e-nummer
    Färgämne

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 173 - Aluminium

    Typ av e-nummer
    Färgämne

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 161g - Kantaxantin

    Typ av e-nummer
    Färgämne

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 175 - Guld

    Typ av e-nummer
    Färgämne

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • Vax på äpplen - frågor och svar

    Vax används både för att skydda livsmedel och för att ge dem en blank yta. Skyddet kan vara kemiskt konserverande, för att förebygga att det bildas mögel, eller mer mekaniskt som ett slags emballage.
    Sida - E-nummer - Senast granskad 2018-11-13
  • Sukralos

    Sukralos är mycket sött och används bland annat i läsk, desserter, konfektyr, glass, sylt, såser, cider och kosttillskott. Sukralos, E-nummer E 955,  är ett sötningsmedel vars egenskaper gör att det
    Sida - E-nummer - Senast granskad 2018-10-01
  • E 150b - Sockerkulör; kaustiksulfitprocessen

    Typ av e-nummer
    Färgämne

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 150c - Sockerkulör; ammoniakprocessen

    Typ av e-nummer
    Färgämne

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 213 - Kalciumbensoat

    Typ av e-nummer
    Konserveringsmedel

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 466 - Karboximetylcellulosa

    Typ av e-nummer
    Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 400 - Alginsyra

    Typ av e-nummer
    Emulgerings-, stabiliserings-, förtjocknings- och geleringsmedel

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 392 - Extrakt av rosmarin

    Typ av e-nummer
    Antioxidationsmedel

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 354 - Kalciumtartrat

    Typ av e-nummer
    Antioxidationsmedel

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26
  • E 351 - Kaliummalat

    Typ av e-nummer
    Antioxidationsmedel

    Sida - E-nummer - Senast granskad 2015-02-26