Tematräff: Mer mat i magen

Tecknad pojke i med blått hår och blå tröja. I ena handeln håller han en målflagga och i den andra handen en skylt med texten "Do you want to be part of the answer"

2023-03-13

Missa inte den digitala tematräffen nu på onsdag den 15 mars, då MATtanken bjuder in till erfarenhetsutbyte på temat: Mer mat i magen.

 
En skolrestaurang som är öppen hela dagen, effekterna av gratis pedagogisk lunch och hur ”Meal on wheel” bidrar till en annorlunda måltidsupplevelse. Det är tre av de erfarenheter som vi kommer få veta mer om vid tematräffen "Mer mat i magen – genom innovativa lösningar och nya arbetssätt".

Tematräffen hålls utifrån erfarenheter som delats i den nya Erfarenhetsbanken. Den sker digitalt, i Zoom.

MATtankens tematräff arrangeras inom projektet Ett nytt recept för skolmåltider, som finansieras av Vinnova och koordineras av Livsmedelsverket.

Kontakta oss

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Om Måltidsbloggen

Måltidsbloggen vänder sig till dig som arbetar med att utveckla de offentliga måltiderna och drivs av Livsmedelsverkets nationella kompetenscentrum för måltider i vård, skola och omsorg. Vi arbetar för att främja en hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion i offentlig sektor.

 En grafisk tallrik uppdelad i sex stycken pusselbitar, varje pusselbit har ett unikt ord. Säker, God, Integrerad, Näringsriktig, Miljösmart och Trivsam. Måltidsmodellen - ett helhetsperspektiv på hållbara måltider