Missa inte Studio MATtanken om värdet av nationell livsmedelsstatistik

Olika livsmedel ligger på en bänk tillsammans med pennor och skolböcker.

2023-01-26

I Studio MATtanken, imorgon den 27 januari kl. 08.30-09.15, diskuteras vikten av att ha fakta att utgå ifrån i arbetet med utveckla, följa upp mål och jämföra offentliga måltider. 

Emelie Eriksson, projektledare för Livsmedelsverkets nationella kompetenscentrum för måltider i vård, skola och omsorg, samtalar tillsammans med Linda Bjarle, livsmedelscontroller, Helsingborgs stad och sammankallande i Kost & Närings fokusgrupp Upphandling. Vi får även höra mer om det efterlängtade SILO-projektet (Statistikinsamling av livsmedelsinköp till offentlig sektor). Missa inte det!

Kontakta oss

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Om Måltidsbloggen

Måltidsbloggen vänder sig till dig som arbetar med att utveckla de offentliga måltiderna och drivs av Livsmedelsverkets nationella kompetenscentrum för måltider i vård, skola och omsorg. Vi arbetar för att främja en hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion i offentlig sektor.

 En grafisk tallrik uppdelad i sex stycken pusselbitar, varje pusselbit har ett unikt ord. Säker, God, Integrerad, Näringsriktig, Miljösmart och Trivsam. Måltidsmodellen - ett helhetsperspektiv på hållbara måltider