Beredskapsnätverkets andra träff

Kvinna läser ur pärm med hjälp av pannlampa i mörker.

2023-08-28

Onsdag den 6 september kl. 13.30-15.00 är det dags för Beredskapsnätverkets andra träff. Temat för träffen är Öva. Träffen är för medlemmar i Beredskapsnätverket.

Missa inte Beredskapsnätverkets andra träff då representanter från måltidsverksamheterna i Vallentuna respektive Lidköpings kommun berättar om sitt arbete. Medverkar gör också kostchefen och säkerhetschefen i Ånge kommun. Läs mer och anmäl dig till Beredskapsnätverket via länken nedan.

En del i att stärka offentliga måltiders beredskap

MATtanken driver Beredskapsnätverket, vilket är en viktig kugge i Livsmedelsverkets satsning för att stärka beredskapen för offentliga måltidsverksamheter. Under 2023–2024 pågår projektet som ska ge ett fördjupat stöd så att organisationer kan ta nästa steg i beredskapsarbetet för de offentliga måltiderna. Projektet drivs med medel från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Syftet med projektet är att i samverkan bidra till att stärka kommunernas förmåga att upprätta den offentliga måltidsverksamheten vid kris och höjd beredskap.

Kontakta oss

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Om Måltidsbloggen

Måltidsbloggen vänder sig till dig som arbetar med att utveckla de offentliga måltiderna och drivs av Livsmedelsverkets nationella kompetenscentrum för måltider i vård, skola och omsorg. Vi arbetar för att främja en hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion i offentlig sektor.

 En grafisk tallrik uppdelad i sex stycken pusselbitar, varje pusselbit har ett unikt ord. Säker, God, Integrerad, Näringsriktig, Miljösmart och Trivsam. Måltidsmodellen - ett helhetsperspektiv på hållbara måltider