Missa inte Studio MATtanken om beredskap för offentliga måltider

Man läser i krispärm med hjälp av pannlampa i nedsläckt rum.

2022-09-29

Imorgon, fredag den 30 september bjuder MAT-tanken in till samtal och workshop kring beredskap för offentliga måltider. Representanter från Livsmedelsverket och Länsstyrelsen i Värmland deltar och berättar om pågående arbete.

 

Samtal och erfarenhetsutbyte avslutar krisberedskapsveckan

Krisberedskapsveckan är här och aldrig förr har beredskap varit lika aktuellt som nu. Under fredagsmorgonen ges möjlighet att samtala om och utbyta erfarenheter kring beredskap för måltider i vård, skola och omsorg. Dessutom deltar Ylva Gustafsson och Louise Rapplihn, från Länsstyrelsen i Värmland och berättar om arbetet bakom rapporten MAT HÄRIFRÅN – recept för vardag och krisberedskap, ett arbete som Livsmedelsverket varit involverad i. Elisabet Amcoff och Emelie Eriksson berättar om Livsmedelsverkets perspektiv och om arbetet med beredskapshandboken för offentliga måltider.

Möjlighet till fördjupning och vidare workshop med kollegor ges under den resterande förmiddagen då Studio MATtanken EXTRA fortsätter på samma tema! Läs mer om studiosamtalet, hur man ansluter och glöm inte att anmäla dig till Studio MAT-tanken EXTRA, det finns fortfarande möjlighet.

Kontakta oss

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Om Måltidsbloggen

Måltidsbloggen vänder sig till dig som arbetar med att utveckla de offentliga måltiderna och drivs av Livsmedelsverkets nationella kompetenscentrum för måltider i vård, skola och omsorg. Vi arbetar för att främja en hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion i offentlig sektor.

 En grafisk tallrik uppdelad i sex stycken pusselbitar, varje pusselbit har ett unikt ord. Säker, God, Integrerad, Näringsriktig, Miljösmart och Trivsam. Måltidsmodellen - ett helhetsperspektiv på hållbara måltider