Beredskapshandbok för offentliga måltider – missa inte chansen att tycka till!

2021-11-25

Förmågan att kunna tillaga och servera måltider inom vård, skola och omsorg är en viktig del av ett fungerande samhälle. Därför måste det fungera även vid kris.

Förmågan att kunna tillaga och servera måltider inom vård, skola och omsorg är en viktig del av ett fungerande samhälle. Därför måste det fungera även vid kris.

Under slutet av 2021 och under 2022 tar arbetet med att bearbeta synpunkter och utveckla handboken ytterligare vid. Handboken planeras att publiceras under hösten 2022.

Kontakta oss

Ett fel inträffade när CAPTCHA-bilden skulle hämtas

Om Måltidsbloggen

Måltidsbloggen vänder sig till dig som arbetar med att utveckla de offentliga måltiderna och drivs av Livsmedelsverkets nationella kompetenscentrum för måltider i vård, skola och omsorg. Vi arbetar för att främja en hållbar och hälsosam livsmedelskonsumtion i offentlig sektor.

På Måltidsbloggen kan du följa vårt arbete, men också ta del av den kraft och kunskap som finns ute i landet!

Måltidsmodellen - ett helhetsperspektiv på hållbara måltider