Vintermötet tar en paus nästa år

2022-12-09

Så här års brukar Livsmedelsverket gå ut med inbjudan till det årliga Vintermötet med livsmedelsföretagen. Men nästa år pausar vi mötet för att utvärdera våra möten och hitta de bästa formerna för dialog och samverkan.

I tio år har livsmedelsföretag kunnat träffa varandra och Livsmedelsverket på ett årligt möte, som vi har kallat för Vintermötet. Det började som ett möte där Livsmedelsverket förmedlade aktuella frågor till intresserade livsmedelsföretag. De senaste åren har varje möte i stället haft ett särskilt tema. I år var temat klimatanpassning.

Nu tar Vintermötet en paus och vi utvärderar hur dialog och samverkan med branschen fungerat hittills och hur vi kan arbeta bättre och smartare framöver. Under arbetet tar vi gärna emot idéer och tankar om hur ni som företag och branschorganisationer helst vill träffa oss och kring vilka frågor.

För information, inspiration och stöd är ni som vanligt välkomna till vår webbplats, Fråga oss (Livsmedelsverkets frågeforum), våra digitala nyhetsbrev och
Kontrollwiki (Livsmedelsverkets webbplats för fördjupning).