Livsmedelsverkets Måltidsdagar 2018

2018-05-31

För sjätte året i rad arrangerar Livsmedelsverket Måltidsdagarna för den offentliga måltidsbranschen. Förra året slog vi besöksrekord med hela 470 deltagare från 140 kommuner, landsting och regioner i Sverige. Vi hoppas på att få träffa minst lika många när årets branschdagar går av stapeln igen!

Måltidsdagarna 2018 äger rum den 20-21 november på Clarion hotel i Stockholm på temat Mat och måltider som gör skillnad! När, för vilka och i vilka sammanhang betyder mat och måltider som mest? Vi diskuterar måltider som ett konkret verktyg i arbetet för en hållbar värld – socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Måltider som ger trygghet och omsorg, även om krisen slår till.

Programmet är fullspäckat: dag ett startar med en utställarmässa med goda exempel från kommun, landsting och region, denna följs sedan av lunch och föreläsningar. Dag två består av föreläsningar och avslutas med en lunch.

Dessa dagar är till för er inom den offentliga måltidbranschen, men beslutsfattare inom skola, vård och omsorg eller andra som vill ta tillvara den offentliga måltiden är också varmt välkomna.